Főzőversenyen vettünk részt

Fozes parokia 2013  011Munkatársaink lelkes csapata indult a I. Kárpát-medencei Református Művészeti Fesztivál keretében megrendezett a Kárpát-medence ízeit bemutató gasztronómiai kavalkádon és főzőversenyen. A református parókia udvarán több mint 10 főző és sütőalkalmatosságon készültek el az étkek. Intézményünk csapata Kiss Gyula vezetésével Tarajos zúza pörköltet főzött Szivárványos módra lányok kedvencével. A több mint 18 kg alapanyagból készült  pörköltből majdnem hetvenen ettek.  A nokedli az intézet konyhájában készült, s így elmondhatjuk, hogy igazi csapatmunka folyt a versenyen.

Fozes parokia 2013  015

Ez meglátszott abból is, hogy közülünk volt aki több hete tartó diétáját is szüneteltette, feláldozta azért, hogy a csapat étele a lehető legfinomabb legyen. Az eredmény nem is maradt el. Főszakácsunk két díjat is átvehetett Bede Róbert sztárséftől.

Sátrunkban a jó hangulatot nem csak munkatársaink és családtagjaik biztosították, hanem a halk zene, és az ország különböző részeiről beszerzett és kóstolásra kínált borok illetve „kifőttek”.

[scrollGallery id=86]

Kategória: Szivárványház | A közvetlen link.