Szolgáltatásaink

Lakóinknak teljes körû ellátást biztosítunk a mindennapok során.  Életkortól függõen korai fejlesztést, illetve a tanköteles korú lakóinknak fejlesztõ felkészítõ foglalkozást biztosítunk. Gyógypedagógusaink törekvése, hogy hasonló korú és képességû lakókkal kiscsoportos foglalkozáson kívül egyéni fejlesztésben is részesítsék lakóinkat.

Azok a lakók, akik már idõsebbek a tanköteles korhatárnál szociális foglalkoztatásban vesznek részt. Adottságaikhoz és képességeikhez mérten különbözõ munkaterápiás területeken tevékenykedhetnek: mosoda, szövöde, portaszolgálat, konyha, kertészet.

A tartalmas szabadidõ eltöltéséhez munkatársaink számos ötlettel és lehetõséggel állnak rendelkezésre. Napi rendszerességgel vannak kézmûves foglalkozások, kötetlen és irányított kiscsoportos beszélgetések, nyáron lovaglási lehetõség, télen kondi terem használat. Gyakran szervezünk kisebb-nagyobb kirándulásokat is. Rendszeres vendégei vagyunk a városi rendezvényeknek, és egyéb fogyatékos művészeti találkozóknak.

TÉRÍTÉSI DÍJAINK

Szivárvány-ház Fogyatékosok Református Otthona térítési díjai 2017-ben

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .