Sikeres volt az adománygyűjtés

Mint azt korábban olvashatta otthonunk adománygyűjtést szervezett, mellyel az Erdélyben található Szilágygörcsöny hittanosainak karácsonyát kívánta színesebbé tenni. Advent IV. vasárnapján az otthon vezetője Görcsös Éva és három munkatárs vitte el az adományokat a Tiszafüredtől 250 km-re fekvő faluba. Az egyik meglepetés volt az, hogy az otthon dolgozóin kívül, a város lakosai,a DORCAS, a katolikus Háromkriályok Óvoda, Kossuth Lajos Gimnázium és Általános iskola is gazdagította ajándékaival a cipősdobozok tartalmát. A felajánlásokat ezúton is köszönjük.
A másik pedig az, hogy az összegyűlt édesség, könyv, játék, tisztálkodószer, tanszszer, ruha több mint 80 cipősdobozt töltöttek meg. Így a szintén szilágysági Kusaly község minden hittanosának is jutott „cipősdoboznyi szetet” papírtasakba csomagolva.
Az Advent IV. vasárnapján történt eseményekről készített több mint 4 perces, zenés, fotókkal gazdagított videóbeszámolóját a fenti képre kattintva tekintheti meg, vagy töltheti le /sávszélességtől függően 2-3  perc alatt/.
A napközben készített fényképekközül majd 40-et, pedig a cikk alján tekinthet meg!

Kategória: Szivárványház | A közvetlen link.