A HATVANI REFORMÁTUS GYÜLEKEZET TAGJAI LÁTOGATTAK HOZZÁNK

Sokszínű műsorral kedveskedtek nekünk a hatvaniak  /23 főnyi csoport köztük 3 koreai testvérrel/,   meglátogatva bennünket  márc. 15-én a tornatermünkben.

Vendégünk volt egy balettes pár is, akik ügyes előadásukkal lepték meg lakóinkat.

A  HATVANI REFORMÁTUS GYÜLEKEZET GYERMEKMISSZIÓS-, ÉS DICSŐÍTŐ CSOPORTJÁNAK zenés evangélizációja pedig áldott volt, nagyon tartalmas, színvonalas műsorral.  Márc. 15-én Istent dicsőítettük  tudva, hogy mekkora érték népünknek a szabadság. Az igazi szabadságot Jézus Krisztus tudja megadni számunkra, ha a bűneinktől megszabadít.

 

Sikerült lakóink figyelmét másfél órán át lekötniük: a húsvéti bábdarabnak is sikere volt, melynek végén árnyjátékban az emmausi tanítványok történetére figyelhettünk, s ez által készültünk a húsvétra. Koreografált táncos zenés előadásukkal személyessé tették az üzenetet, hogy hisszük-e mindazt, amit a Biblia mond Jézus Krisztusról, s hogy halálakor tanítványai azt hitték, hogy ez volt a vég, de feltámadásával megbizonyosodott, hogy ez volt a kezdet.  Felemel bennünket is, és új kezdetet ad, sőt segít, hogy ha már befogadtuk, meg tudjuk őrízni tisztán a szívünket. Mi is bocsássunk meg, erre buzdított a „Homokba kell írni, ami annyira fáj, hagyni kell, hogy vigye a szél…” ének. Együtt dicsőítettük az Urat vendégeinkkel, és az evangélizációs üzenet sok szívben megmaradt. Isten áldja meg a hatvani Ref. Gyülekezet misszióját!

 

Kategória: Hírek | A közvetlen link.