Biblia tábort tartottunk Piliscsabán

Biblia- tábort tartottunk lakóinknak Piliscsabán a Lelki Szolgálat Házában.

Reggel és este a lelki növekedésről szólt hozzánk az Ige, Péter apostol életéről, hogyan követte Jézus Krisztust. Jézus kérdései hozzánk is szóltak:  Szeretsz  engem? Ti kinek mondotok engem? Ha az ige magvaknak a szívünkben jó földje van, akkor tudunk lelkileg növekedni. Ha Krisztus Jézusban maradunk, úgy  teremhetünk jó gyümölcsöt. Péter is csak a  Szentlélek által változott meg , aki előbb megtagadta Mesterét, Pünkösd után  bátor lett.  Végül arról volt szó,  hogyan vállalta Péter a börtönt is Jézusért, de miközben a gyülekezet imádkozott érte,  az Úr angyala csodálatosan megszabadította.

Sok szép élményben volt részünk: Esztergomban kisvonattal néztük meg a várost, láttuk a Bazilikát.  Egy fél napra meglátogattak bennünket a határ túloldaláról felvidéki református lelkipásztor testvéreink 2 fiukkal, s együtt játszottunk, bibliai filmet is néztünk.

Tahiból elhajóztunk Visegrádra, s hazafele tartva  végül Budapesten a Tropicariumot  is megnéztük. Áldott időt tölthettünk Isten közelében, növekedtünk a hitben s jól éreztük magunkat a kirándulásokon.

Köszönjük a képeket Deczki Józsefnek a fotográfián alapuló művészetterápiás foglalkozások állandó résztvevőjének!

This slideshow requires JavaScript.

Kiss Ella int. lelkész

Kategória: Életkép, Evangelizáció, Fotóterápia, Igehírdetés, Kirándulás, Szivárványház | A közvetlen link.