Budapesten kirándultak lakóink

Az „Idegenvezetők világnapja” alkalmából meghívást kapott intézményünk egy budapesti városnézésre valamint egy dunai 2 órás hajózásra. A programon 50 fővel vettünk részt. A kirándulást úgy szerveztük meg, hogy a budapesti szülők együtt tölthessenek egy órát gyermekeikkel a program megkezdése előtt. Addig a többiek kellemes sétát tettek a Városligetben és megtekintették a Hősök terét.

Az időjárás is kedvezett, mert kellemes napsütéses időnk volt. A városnézés panorámabusszal történt és kaptunk egy idegenvezető nőt, aki meseszerűen mutatta be a fővárost. Lakóinkat megkedvelte és velünk tartott a hajóútra is, ahol folytatódott a Duna két partján felsorakozó épületek bemutatása, a hidak történetének ismertetése.

A kiránduláson részt vevők gazdag élménnyel tértek haza és másnap ezekről rajzokat készítettek, amelyeket a szervezőnek elküldtünk köszönőlevél kíséretében.

Feketéné Beke Katalin

[jj-ngg-jquery-slider title=”Kirándulás Budapesten” gallery=”13″ html_id=”about-slider” width=”600″ height=”400″ center=”1″  controlnavthumbs=”true”]

 

Kategória: Szivárványház | A közvetlen link.