Munkatársaink lelkes csapata indult a I. Kárpát-medencei Református Művészeti Fesztivál keretében megrendezett a Kárpát-medence ízeit bemutató gasztronómiai kavalkádon és főzőversenyen. A református parókia udvarán több mint 10 főző és sütőalkalmatosságon készültek el az étkek. Intézményünk csapata Kiss Gyula vezetésével Tarajos zúza pörköltet főzött Szivárványos módra lányok kedvencével. A több mint 18 kg alapanyagból készült pörköltből majdnem hetvenen ettek. A nokedli az intézet konyhájában készült, s így elmondhatjuk, hogy igazi csapatmunka folyt a versenyen.
Ez meglátszott abból is, hogy közülünk volt aki több hete tartó diétáját is szüneteltette, feláldozta azért, hogy a csapat étele a lehető legfinomabb legyen. Az eredmény nem is maradt el. Főszakácsunk két díjat is átvehetett Bede Róbert sztárséftől.
Sátrunkban a jó hangulatot nem csak munkatársaink és családtagjaik biztosították, hanem a halk zene, és az ország különböző részeiről beszerzett és kóstolásra kínált borok illetve „kifőttek”.
[scrollGallery id=86]
You must be logged in to post a comment.