Gyülekezeti látogatás volt Intézményünkben

Október 15- én gyülekezeti látogatás volt Intézményünkben. Meglátogatott bennünket a Pestszentlőrinci Református Gyülekezetből 10 testvérünk. Mivel mi nem tudtunk ősszel Budapestre utazni, így ők jöttek el a patronáltjaikhoz. Tornatermünkben tartottuk a találkozót, melyen  24 lakó volt jelen és a vendégeink, akik megajándékozták patronáltjaikat.

Kiss Ella intézményi lelkész köszöntötte a jelenlevőket, énekeltünk közösen, majd  Nagytiszteletű Bartha Attila lelkipásztor áhitatában az Úrban való örvendezésre buzdított bennünket a Filippi 4,4. Igéje alapján.

A lakók egy általam régebben  készített műsort adtak elő Nóé bárkájáról, – Szűcs M Sándor tanár is közreműködött. Majd  felolvastam és röviden mai életünkre vonatkoztattam az                1Mózes 7,1. Igéjét: „Menj be a bárkába!” Számunkra Jézus Krisztus a bárka, az Őbenne való hit által üdvözülünk, és csak Ő tart meg a próbatételek között.

A délutánt újra együtt töltöttük, a patronálók meghívtak bennünket egy cukrászdába süteményt enni. Nehéz volt a búcsúvétel, de szeretettel feltankolva várjuk, hogy majd újra találkozhatunk!

                                                 Kiss Ella intézményi lelkész

Kategória: Életkép, Igehírdetés, Művészet, Szivárványház, Ünnep, Vendegül láttunk | A közvetlen link.