Megajándékozott emberek vagyunk

Steinbach József püspök úr szeretettel fogadta lakóink közös fotózkodásra történő felkérését

Steinbach József püspök úr szeretettel fogadta lakóink kérését

„Megajándékozott emberek vagyunk!” mondta Steinbach József püspök a XIII. Református Zenei Fesztivál nyitó istentiszteletén. Majd hozzátette:  ez az alkalom ” más módon lehetőség arra, hogy rácsodálkozzunk megajándékozott voltunkra”!
XIII Református Zenei FesztiválA Szivárvány-ház Fogyatékosok Református Otthonának lakóiból és kísérőiből álló kis csoport minden tagja átérezhette ezt. Az egynapos kirándulás során a tömegközlekedési eszközök kipróbálása, hatalmas bevásárlóközpontban, illetve a városban tett séta mellett lehetőséget találtak arra is, hogy a rendezvény néhány programján is részt vegyenek. A Bakáts téren egybeolvadva a különböző református intézményekben szolgálókkal, tanulókkal, az ország minden tájáról érkező gyülekezeti tagokkal, nézelődőkkel az igei üzenetet, vagy éppen a zeneszámokat hallgatva elfeledhették, hogy ők mások. A Tázló és a Muzsikás Együttes muzsikáján elmerengve, gyakran az ismert zeneszámokat a többikkel énekelve leomlottak azok a képzeletbeli falak melyek a Füredieket a kirándulásuk Fesztiválos részének kihagyására sarkallták.

Sipos Mihály művész úr is örömmel állt szóba ellátottainkkal

Sipos Mihály művész úr is örömmel állt szóba ellátottainkkal

 Főtiszteletű úr, Sipos Mihály művész úr közös fotózkodása ellátottainkkal, a Birs Bisztróban történő szeretetteljes kiszolgálás mellett számtalan jelét tapasztalták meg annak, hogy a Református Zenei Fesztivál résztvevői el és befogadják fogyatékkal élő társaikat. Köszönjük!

Főtiszteletű Steinbach József püspök úr szolgált a nyitó istentiszteleten

Főtiszteletű Steinbach József püspök úr szolgált a nyitó istentiszteleten

Együtt zenéltünk, énekeltünk a művészekkel

Együtt zenéltünk, énekeltünk a művészekkel

Csoportunk a Bakáts téren

Csoportunk a Bakáts téren

Kategória: Hírek, Kirándulás, Művészet, Szivárványház, Ünnep | A közvetlen link.