Schaffhauseni konfirmandusok látogattak intézményünkbe

A schaffhauseni gyülekezet konfirmandusai látogattak meg bennünket 39-en, Karin és Martin Baumgartner lelkész-házaspár vezetésével.
A vendégeinket a tornateremben fogadtuk. Lakóink pantomim előadását követően filmvetítésre került sor ” Életképek” bemutatásával. Vendégeink énekekkel kedveskedtek, mi pedig lakóink által készített ajándékkal leptük meg őket. A vendéglátás után svájci barátaink csónaktúrán ismerkedtek a Tisza madárvilágával és lenyűgöző tájával.
Kapcsolatunk több mint 10 éves múltra tekint vissza, évente meglátogatnak bennünket, Karin olykor többször is. A lelkésznőnek sokat köszönhetünk mindenféle tekintetben. Szeretete hozzánk és intézményünk lakói iránt páratlan, a mi gondunkat is sajátjának tekinti és igyekszik segíteni problémáink megoldásában. Életünket és az eseményeket nyomon követi, gyülekezetének széleskörű tájékoztatást ad rólunk. Legutóbb gyülekezeti összefogásával egy ipari IPSODR 55 típusú szárítógépet vásárolt, amelyet éppen a látogatásukat megelőző napon szállítottak le.
Feketéné Beke Katalin

Kategória: Hírek | A közvetlen link.