Szeretethíd 2016 Nr.2

Szeretethíd 2016A Tiszaszőlősi Református Egyházközség hittanosaival találkoztak ellátottaink az intézményünkben megtartott Szertethíd 2016 Nr. 02 alkalmon. Immár hagyománnyá vált, holt a hivatalos időpont közelében az ifjak a gondozottakkal töltenek egy délutánt.  Nt. Kéki Ibolya által vezetett társaságot  Nt. Kiss Ella intézményünk lelkésze fogadta. Az általa tartott rövid áhítat után Szűcs M Sándor fejlesztőpedagógus osztotta két csapatra a jelenlévőket. Két nagyméretű kép darabkáit kihúzva kellett a megfelelő fotóba illeszteni. Az adott felvételt összeállítók alkottak egy csoportot. A két vegyes összetételű csapat különböző versenyszámokban mérték össze ügyességüket.

Az első csapat intézményünk logóját rakta ki

Az első csapat intézményünk logóját rakta ki

A 2. csapat egy korábbi alkalmon készült képet

A 2. csapat egy korábbi alkalmon készült képet

1. feladat

1. feladat

Az első számban kugli bábuk között kellett egy kosárlabdát vezetni, majd az utolsó után a lasztit kézbe véve sprintelve eljuttatni azt a soron következőhöz.

Dőltek a bábuk

Dőltek a bábuk

A második feladat az öt tekebábúból minél több felborítása távolról gurított kosárlabdával.

3. feladat

3. feladat

Ezt követte a félpályáról üres kapura lövés. Itt is mint az előzőben minden találat pontot ért. Ez a versenyszám a fociedzésekre járó lakóinknak okozott nagy örömet. S ez a gyűjtött pontokban is tükröződött.

Szeretethíd 2016Az utolsó előtti megmérettetés egy közismert sorverseny volt. A csapattagok egymás mögé állva a fejük felett a kosárlabdát hátraadták, majd az utolsó előre futott. Eddig a pillanatig a 2. csapat behozhatatlannak tűnő előnyre tett szert.

Szeretethíd 2016Ám hiába nyerték meg  az első négy számot, az utolsóban borult a papírforma! Mivel az ellenfél annyi pontot gyűjtött ebben, mint a 2. csapat a 4 forduló alatt összesen. A félpályáról kislabdával palánkra dobás az 1. számú csapatnak ment jobban, és szerezték meg a nevükhöz méltó I. helyezést.

Ám búnak sem helye sem ideje nem volt. Míg többen a frissítőket itták, illetve az ajándék csokikat majszolták, addig a fáradhatatlanok birtokba vették a trambulint.  Bonyolult figurákat, nagy eséseket ugyan nem láthattak a nézelődők, de mindenképpen vidám perceket szereztek a gumiszőnyegre merészkedők. Akik pedig még nem jutottak fel rá két csapatot alkotva kosaraztak.

A résztvevők

A résztvevők

Köszönjük, hogy ebben az évben is gondoltatok ránk! Vissza várunk benneteket jövőre is!

Kategória: Sport, Szeretet híd, Szivárványház, Vendegül láttunk | A közvetlen link.