15 000 látogató 3 év alatt!

Szivárvány-ház

A Szivárvány-ház Fogyatékosok Református Otthonának honlapján a „látogató számláló” pár napja átlépte a  15 000-es számot. A kicsivel több mint 3 évvel ezelőtt elindított internetes oldalt Európa sok országából felkeresték. Kimagaslóan nagy számban természetesen Magyarországról, ám Romániából, Ukrajnából és az Eu több tagországából is. A statisztikából kiderül, hogy tengerentúlról is figyelemmel kísérik az Otthon híreit.
A heti átlag 100 látogató fényképeket, videókat tekinthetett és tekint meg a www.szivarvanyhaz.zsoltar.hu-n. A munkatársak által is szerkesztett híreket, fotókkal színesített beszámolókat, nem csak a szülők, hozzátartozók, gondnokok hanem egyszerű érdeklődők is olvassák.

Az elmúlt három év sikere az is -melyhez a honlap, illetve facebook-os oldalunk is hozzájárult-,  hogy híreinket, fotóinkat, videóinkat más portálok is átveszik. Így találkozhatnak intézményünkről készült beszámolókkal a diakonia.hu, ttre.hu, szeretetszolgalat.reformatus.hu oldalain is. Az otthon életéről évente több riportfilm készül, mely a Főnix Tv Tiszafüred révén a város lakosságához is eljut a kábel-tv  segítségével. Újabban már az éteren keresztül is hallhatnak felőlünk a Tisza-tó rádió   és az Európa rádió hullámhosszain.

Kategória: Szivárványház | A közvetlen link.