Bogárrét 2013

A már hagyományos „BOGÁRRÉTI MULATSÁG” idén 2013.június 14-én került megrendezésre. Most is sokan fogadták el meghívásunkat, így voltak vendégeink Dunaalmásról, Nyíregyházáról, Budapestről, Szolnokról, Karcagról, Bánhalmáról, Abádszalókról és persze intézményükből is volt 4 csapat.

A köszöntés és az áhítat után mindenki elindult az intézmény területén elhelyezett állomáshelyek felkutatásra. Ilyen állomáshely volt pl. a tornaterem, ahol 2-2 csapat mérhette össze gyorsaságát és ügyességét a sorversenyen. Volt olyan hely ahol találós kérdésekre kellett helyes választ adni vagy éppen különféle zöldségeket és gyümölcsöket lehetett csak az ízük alapján felismerni. Egy másik állomáshelyen Dávid és Góliát történetével ismerkedhettek a résztvevők. Lehettet „utat” építeni a várhoz vagy különféle tárgyakat „elővarázsolni” a „Varázsdobozból” , lehetőség volt még fejlesztő játékokkal feladatokat megoldani. Mindezek mellett egész nap lehetőség volt lovaglásra, kézműveskedésre és aszfaltrajzolásra.

[scrollGallery id=65]

A fimon ebéd után megérkeztek „meglepetés” vendégeink Egerből a „BUBBLEFLASH”, akik óriás buborékokat fújtak mindenki ámulatára. Aki kedvet kapott a buborékfújáshoz, később ki is próbálhatta. A nap végére mindenki kellemesen elfáradt, de ennek ellenére élményekkel gazdagodva térhetett haza.

A rendezvény létrejöttéhez nagyban hozzájárult az ÉFOÉSZ JNSZ megyei Érdekvédelmi Egyesülete. Köszönet a VIKI Farmnak a lovaglási lehetőségért. Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden kedves munkatársamnak és önkéntesemnek, aki bármilyen módon hozzájárult ahhoz, hogy ez a nap létrejöhessen!!!

Trizsnya Anikó

Kategória: Szivárványház | A közvetlen link.