Farsangoltunk !

[hana-flv-player
video=”http://www.szivarvanyhaz.zsoltar.hu/flvek/farsang.flv”
width=”400″
height=”320″
clickurl=”http://www.szivarvanyhaz.zsoltar.hu/”
player=”2″
autoplay=”false”
loop=”false”
autorewind=”true”
splashimage=”http://www.szivarvanyhaz.zsoltar.hu/flveskepek/farsang2111.jpg”
/]

2011. február 24.-én került megrendezésre a Szivárvány-házban a télbúcsúztató farsangi ünnepség. Nagy készülődés, és lázas munka előzte meg a rendezvényt. A jelmezek repertoárjának széles skáláját láthattuk. Jancsi bohócot – aki évről-évre visszatérő vendég nálunk – a világhírű balerinák követték és megalapozták a jó hangulatot. Majd megérkeztek a manók, tündérek, pillangók, és a szorgos hangyacsapat, akik már a tavaszt hirdették. Láthattuk egy fiatal szerelmespár házasságát, akiknek a lakodalmában Bódi Guszti, és Bódi Csabi húzták a talpalávalót. Életük legszebb napját tűzijáték koronázta meg, és tiszteletét tette Kojak felügyelő is e jeles eseményen. Bepillanthattunk a pálinkafőzdések vidám életébe, és megtudhattuk milyen gyümölcsökből készül ez a nemes ital, amit két csinos kocsmárosné kínálgatott (a végeredményről inkább nem számolunk be). A színes forgatagban egy pillanatra feltűnt Kleopátra, és egy kemény bokszedzésen megismerhettük a jövő bokszcsillagait. Szemtanúi lehettünk a honfoglalók méltóságteljes bevonulásának, és Viking harcosok behajózásának. Óriási sikert aratott a Szivárvány néptánccsoport és népi zenekara. A Szivárvány tánccsoport country előadásával táncra ösztönözte a nézőket. Majd a Szívecske rakoncátlan oviscsoportot próbálta az óvó néni megregulázni. Hatalmas örömünkre szolgált, hogy a Gondoskodó ház lakói is jelmezbe bújtak. Találkozhattunk a hét törpével, a Piroska és a farkas c. mese szereplőivel, végül egy fergeteges kacsatánccal szórakoztattak bennünket. Mindenki nagyon jól érezte magát, köztük vendégeink is.

Erre az alkalomra elfogadta a meghívásunkat a szeretetszolgálat nevelőszülői hálózata.

Debrecenből 7 munkatárs érkezett hozzánk. Dr Fábián Ildikó A hálózat vezetője néhány szóban bemutatta a munkájukat. Örömmel töltött el minket, hogy vendégeink jól érezték magukat. Reméljük, más rendezvényünkön is részt vesznek majd, terveink szerint a nyári szünetben a gyermekekkel együtt.

A műsor végén bezsebeltük a gratulációkat, ami nagyon jól esett, mert rengeteget dolgoztunk.

Köszönetet mondunk a tiszaszőlősi Kende Barantásoknak a kölcsönkapott ruhákért, és az osztályos munkatársaknak a közreműködésért, és a sok „kincsért”, amit felhasználhattunk a jelmezek elkészítésénél. Külön köszönjük a finomságokat Götz Seyberthnek.
/foglalkoztatók/

A fenti képre kattintva, megtekintheti videó és digitális képekkel színesített összefoglaló videónkat!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.